Handelsvilkår og Privatlivspolitik
 

Nedenstående handelsbetingelser gælder for leverancer fra Asiros A/S i Danmark til kunder i webshoppen www.mitoactive.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Asiros A/S. Disse betingelser er gældende fra april 2015.

Virksomhedsnavn Asiros A/S
Website www.asiros.com
Adresse Literbuen 11, 2740 Skovlunde
Telefon +45 4444 6900
Email info@mitoactive.dk
CVR 30345266
Stiftelses 2007
Webshop www.mitoactive.dk


Priser


De priser, som du har handlet til i http://www.mitoactive.dk webshop, er de gældende. Der tages dog forbehold for trykfejl. Alle priser er i danske kroner og er inkluderet 25% moms.


Udsolgte varer


Der tages forbehold for udsolgte/udgåede varer og leverandørsvigt.


Ordrebekræftelse og faktura


Ordrebekræftelsen er det sidste trin i købsprocessen. Når ordren er gennemført fremsendes en ordrebekræftelse per e-mail, som vi anbefaler, at du udskriver umiddelbart efter købet. Ved forsendelsen fremsendes en faktura, som skal fremvises ved reklamation og udnyttelse af fortrydelsesretten. Du kan ikke tilgå din faktura via www.mitoactive.dk efterfølgende.


Betaling


Der sendes kun varer ved betaling med betalingskort. Beløbet for varerne trækkes først den dag, varerne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end du har godkendt ved købet.
Send aldrig betaling til os pr. brev Vi kan ikke påtage os ansvaret for penge, checks eller frimærker sendt til os pr. brev.


Betalingskort


Betalingen foregår med betalingskort. Når du benytter betalingskort i webshoppen, sendes de indtastede kortdata direkte fra dig til PBS i krypteret form, dvs. det kun er PBS, der kan læse dine kortdata. Asiros A/S har ikke adgang til dem.


Korttyper
 

Asiros A/S modtager følgende korttyper: Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, JCB og Maestro.
 

Gebyrer
 

Vi pålægger ikke gebyrer.

 

Aftaleindgåelse
 

Aftaleindgåelse foretages på dansk.
 

Afsendelse og leveringstid
 

Bestilling inden kl. 13 i hverdagene afsendes samme dag!   

Asiros A/S har en leveringstid på op til 3 hverdage i Danmark.

 

Fragtfri levering

Ved bestilling for minimum 700 kr. leveres varen fragtfrit med GLS Pakkeshop.
 


Levering
 

Levering sker med Post Danmark eller DAO.

Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Levering anses for sket når varen er forsøgt leveret på kundens adresse. Prisen på levering afhænger af dit valg af forsendelse og af din ordre størrelse. Du kan altid se de faktiske leveringsomkostninger ved check out.


Post Danmark


Forsendelse med omdeling med Post Danmark betyder, at der er tale om en flexlevering. Du behøver derfor ikke være hjemme for at modtage pakken. Pakken leveres på din bopæl. Mener Post Danmark ikke det er forsvarligt at levere pakke, vil den blive anmeldt til senere afhentning på nærmeste posthus. Post Danmark leverer mandag til fredag. Læs mere om Post Danmark her: http://www.postdanmark.dk.


GLS distribution


GLS distribution leverer pakken til nærmeste GLS Pakkeshop. Du får en SMS fra GLS om, hvor pakken kan hentes.  


Track-and-Trace


Når din pakke afsendes, modtager du en track-and-trace kode fra distributionsfirmaet. Du kan herefter følge pakken på dens vej til dig.
 

Ombytning
 

Vi ombytter ikke varer medmindre der er tale om en reklamation. Se nedenfor.


Fortrydelseret
 

Der gives 14 dages fortrydelsesret fra varen modtages af kunden, dvs. du skal meddele at du fortryder købet senest 14 dage efter modtagelse af varen. Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, skal varen sendes retur til Asiros A/S senest 14 dage efter den dato, hvor du har meddelt Asiros A/S, at du har fortrudt købet. Vær opmærksom på at du kun kan returnere hele enheder.

BEMÆRK: Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, hvor du har brudt forseglingen eller åbnet flasken eller hvor varen af hensyn til sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Hvis du vil benytte din fortrydelsesret, skal varen inklusiv emballagen være i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Hvis varen ikke er i væsentlig samme stand nedsættes det refunderede beløb forholdsmæssigt.  Returneres forsendelsen til dig pga. forkert oplyst adresse eller "ikke afhentet forsendelse", påhviler den ekstra porto dig selv.
Inden for 14 dage efter, at du har modtaget varen skal du sende en meddelelse til vores webshop på info@mitoactive.dk om, at du fortryder dit køb. Du må meget gerne skrive hvorfor.
Du betaler selv for retur-forsendelsen og det påhviler dig at kunne dokumentere, at varen er sendt. Husk derfor at få en kvittering for, at du har sendt varen. Dette er din dokumentation for forsendelsen.

Varen skal pakkes i forsvarlig emballage og vedlægges navn, adresse, telefonnummer og faktura

Varen sendes til følgende adresse: Asiros A/S, Literbuen 11, 2740 Skovlunde.

Når vi har modtaget den returnerede vare og konstateret, at den ikke er skadet eller brugt, tilbagebetaler vi det beløb, som du har betalt for varen. Vi returnerer pengene til dit betalingskort. Du har ansvaret for varens stand, indtil den når retur til os. Det betyder, at du må forvente at skulle betale, hvis varen bliver skadet eller forsvinder, inden den når frem til os.
 

Reklamation
 

Asiros A/S yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato - dog med forbehold for varens holdbarhed som angivet på varen, samt korrekt opbevaring af varen. Hvis køber vil påberåbe sig en fejl/mangel, skal køber inden rimelig tid, efter at manglen/fejlen er eller burde være opdaget, give Asiros A/S meddelelse herom samt skriftligt anføre, hvori fejlen/manglen består. Såfremt køber har opdaget eller burde have opdaget fejlen/manglen, og denne ikke har reklameret som anført, kan køber ikke på et senere tidspunkt gøre fejlen/manglen gældende. Ved returnering af en reklamationsvare, hvor kopi af faktura altid skal medsendes, skal Asiros A/S’s anvisninger følges. Er reklamationen berettiget, refunderer Asiros A/S returportoen og det betalte beløb for varen.

Hvis du ønsker at reklamere over et vare bedes du gøre følgende:

Send os en e-mail på info@mitoactive.dk med beskrivelse af, hvorfor du reklamere samt dine forsendelsesomkostninger.

-

Varen pakkes i forsvarlig emballage og vedlægges navn, adresse, telefonnummer, faktura samt fejlbeskrivelse.

Pakken sendes til: Asiros A/S, Literbuen 11, 2740 Skovlunde.

Få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Når Asiros A/S modtager en reklamation over en vare, behandles klagen hurtigst muligt.
 

ODR - online dispute resolution
 

Oplysning om klagemuligheder. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@mitoactive.dk


Produktinformation
 

På vor hjemmeside http://www.mitoactive.dk oplyses om alle varernes væsentligste egenskaber.
Har du spørgsmål, kan du kontakte os på info@mitoactive.dk
 


Ansvar
 

Asiros A/S kan angive links til andre hjemmesider, hvis indhold Asiros A/S ikke kan drages til ansvar for.


Force Majeure
 

Asiros A/S er fritaget for påtale for at undlade at opfylde sin forpligtelse ifølge denne aftale, hvis forsømmelsen skyldes udefra kommende omstændigheder, se nedenfor, og denne omstændighed forhindrer, vanskeliggør eller forsinker udførelsen. Fritagende omstændigheder kan være bl.a. myndigheders foranstaltninger eller forsømmelse, ny eller ændret lovgivning, konflikt på arbejdsmarkedet, blokade, brand, oversvømmelse, sabotage eller ulykker af større omfang. I force majeure indgår myndighedsbeslutninger, som påvirker markedet eller produkter negativt, f.eks. restriktioner i indikation, advarselstekster, salgsforbud etc. og unormal nedgang på markedet.

Cookies


På mitoactive.eu bruger vi cookies til at forbedre din oplevelse af mitoactive.eu. En cookie er data, der er gemt i din browser og kan læses af mitoactive.eu. En cookie indeholder oplysninger om dine computerindstillinger, indholdet af indkøbskurven, interne serverdata eller andre data, som vores server bruger. Cookies er ikke programmer, der kører på din computer, men små bits tekstdata sendes frem og tilbage til og fra din computer. Cookies er hverken spyware eller virus. Vi skelner mellem to typer cookies: dem, der forsvinder, når du lukker din browser (session cookies) og dem, der er gemt på din computer (vedvarende cookies). Vi placerer kun sessions-cookies, og de slettes, når du forlader webstedet.

PRIVALTLIVSPOLITIK 

Privatlivspolitik vedrører indsamling og anvendelse af personoplysninger. Herundre kan du læse vores privatlivspolitik.

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med dit køb i webshoppen mitoactive.eu, som ejes af Asiros A/S, der er dataansvarlig, har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger
  • Evt. login

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Uden disse oplysninger kan vi ikke behandle din ordre. Ved afgivelse af ovennævnte oplysninger accepterer du, at vi kan kontakte dig pr. e-mail, telefon eller SMS med informationer om din ordre.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat hak i boksen ” Jeg vil gerne høre om nyheder, bl.a. nye artikler og produkttests”, behandler vi dit navn og din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke hertil tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os på info@mitoactive.eu og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Medhenblik på at ekspedere din ordre anvender vi tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (PBS) og til elektronisk håndtering og logistik i forbindelse med dit køb (Dandomain, Dansk e-Logistik). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

 

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Asiros A/S
CVR-nr. 30345266
Literbuen 11
2740 Skovlunde
Danmark
Tlf.: 44446900
E-mail:info@mitoactive.eu 


Dine købsrelaterede oplysninger opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår, hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på info@mitoactive.eu.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Asiros A/S behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.